Në këtë moment, Fjalor Sesotho - Anglisht ka një numër prej 7,428 fjalët në sesotho si 2,948 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 995,436 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 5,276 sot.
Tags: Fjalor Sesotho - Anglisht, Sesotho, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Sesotho, shërbimin e përkthimit Sesotho - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translatesotho.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0091 / 0.0037 (18)
Mbrapsht në krye