Во овој момент, на Сесото - Македонски Речник има голем број на 7,428 зборови во сесото како 2,948 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го995,436 / изрази , меѓу 5,276 денес.
Тагови: Сесото - Македонски речник,Сесото, Македонски , речник, преводи, онлајн речникСесото, Сесото -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translatesotho.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0135 / 0.0079 (18)
Вратете се на почетокот